Administratief Assistent(e) Payroll (regio Brussel)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een tijdelijke uitdaging waarbij je administratieve ondersteuning kan bieden binnen onze payroll dienst? Werk je graag in teamverband en draag je graag bij tot een accurate opvolging van dossiers, rekening houdend met deadlines.

Dan ben jij onze administratief assistent(e) die we zoeken om ons HR team tijdelijk te versterken.

Tot jouw verantwoordelijkheden behoren volgende taken:

Als assistent(e) draag je actief bij tot de administratieve ondersteuning van de payroll : scanning en klassement, beheer van de post en e-mails, opmaken van briefwisseling, kopies nemen. Eveneens zal je instaan voor het versturen van de loonfiches, het beheer van de uurroosters en opvolging van economische werkloosheid, alsook het beheer van de documenten voor de mutualiteit. Je zal werken met een SAP software, eigen aan onze loondienst.

Profiel

Heb je een opleiding in administratief beheer (hoger secundair onderwijs of Bachelor) en een affiniteit met cijfers? Ben je goed georganiseerd en stressbestendig? Werk je accuraat en graag zowel zelfstandig als in teamverband, rekening houdend met deadlines? Beschik je over een goede kennis van MS Office (Word, Excel) en Outlook en beheers je vlot het Nederlands en het Frans (een goede kennis van de tweede landstaal is een pluspunt)?

Wij bieden

Een boeiende tijdelijke functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op diversiteit, opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Een deeltijds contract (28u/week) van bepaalde duur tot eind augustus 2020
  • Een aantrekkelijk & competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen
  • Een begeleidingstraject om je verwelkoming & integratie te vergemakkelijken bij Sodexo
  • Een organisatie met ruimte voor initiatief en creativiteit
  • Werkplaats in Brussel (Elsene), dicht bij het station Etterbeek en de metrohalte Delta
Quality of Life op de werkvloer:
  • Een aangename werkomgeving (trendy & moderne werkruimtes) met flexibele werkuren - Een goede work-life balance
  • Conciërgerie waar je terecht kan voor diverse diensten: droogkuis, strijkdienst, herstellen van schoenen, aankoop geschenken enz.
  • Ruime keuze tussen duurzame gerechten in ons bedrijfsrestaurant
  • Aanbod van welzijn activiteiten (yoga)
  • En vooral een enthousiaste werksfeer met fijne collega's

Interesse?

Vind je je terug in dit profiel of wens je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet om je curriculum vitae met je motivatiebrief naar ons op te sturen: Sodexo Belgium T.a.v. Sabrina Antoine - HR Business Partner. We nodigen u uit online te solliciteren: https://jobs.sodexo.be - E-mail : sabrina.antoine@sodexo.com