Support Engineer - IT (regio Brussel)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

Ben je gepassioneerd en een kei in IT waarbij je graag 1st en 2nd line support verleent aan onze gebruikers in Workplace Management, alsook interventies on-site? Draag je graag actief bij tot de goede werking van de IT infrastructuur zodat de interne/externe users in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren?

Dan ben jij onze Support Engineer die we zoeken om ons team te versterken.

Tot jouw verantwoordelijkheden behoren volgende taken:

Als aanspreekpunt zal je de calls/mails van interne en/of externe users op een klantvriendelijke manier aannemen en de nodige kwaliteitsservice bieden, hierbij gebruik makend van een ticketsysteem.

Je zal in eerste instantie de gemelde vragen analyseren en autonoom proberen op te lossen, indien nodig escaleer je het probleem naar het juiste team. Je identificeert de security risks waarbij je de nodige stappen onderneemt om de beveiliging te borgen. Uiteraard blijf je verantwoordelijk voor de opvolging van de incidenten en service requests tot het afsluiten van het ticket.

Belangrijk in jouw rol is jouw kennis te delen met je collega's via de nodige documentatie en de eindgebruikers bij te staan met IT begeleiding, opleidingen waar nodig.

Profiel

 • Je bent een hard core problem solver met een passie voor IT!
 • Je beschikt over een Bachelor diploma met een eerste ervaring in een vergelijkbare functie van min. 1 jaar of gelijkwaardig door ervaring
 • Je kan goed actief luisteren zodat je snel tot de kern van het probleem kan komen en de nodige initiatieven nemen
 • Je bent uitgesproken service minded en stress bestendig met een goed inlevingsvermogen waardoor je ook in moeilijke omstandigheden klantgericht blijft
 • Je kan je vlot uitdrukken, bij voorkeur in de 3 talen (Nederlands, Frans en Engels) en dit zowel mondeling als schriftelijk
 • Je werkt graag autonoom en in teamverband, je weet je flexibel op te stellen en je bent bereid in te stappen in een rotatie systeem voor On Call Duty na de werkuren (Ma/Vr tot 19u, Za 07u00/19u00)
 • Je hebt een goede kennis van diverse programma's : Windows, AD en O365

Wij bieden

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op diversiteit, opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

 • Een voltijds contract van onbepaalde duur
 • Een aantrekkelijk & competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen
 • Een begeleidingstraject om je verwelkoming & integratie te vergemakkelijken bij Sodexo
 • Een organisatie met ruimte voor initiatief en creativiteit
 • Gevestigd in Brussel (Elsene), vlak bij het station Etterbeek en de metrohalte Delta
Quality of Life op de werkvloer:
 • Een aangename werkomgeving (trendy & moderne werkruimtes)
 • Een goede work-life balance
 • Conciërgerie waar je terechtkan voor diverse diensten: droogkuis, strijkdienst, herstellen van schoenen, aankoop geschenken enz.
 • Ruime keuze tussen duurzame gerechten in ons bedrijfsrestaurant
 • Aanbod van welzijnsactiviteiten (yoga)
 • En vooral een enthousiaste werksfeer met fijne collega's

Interesse?

Vind je je terug in dit profiel of wens je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet om je curriculum vitae met je motivatiebrief naar ons op te sturen: Sodexo Belgium T.a.v. Sabrina Antoine - HR Business Partner. We nodigen u uit online te solliciteren: https://jobs.sodexo.be - E-mail : sabrina.antoine@sodexo.com