Security Manager M/V (regio Antwerpen)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Sodexo Belgium Security (Lic IBZ 16.1213.08) is een dochteronderneming van de groep Sodexo. Als specialist in On-site Service Solutions biedt Sodexo verschillende solutions aan die complementair zijn waaronder catering, onthaaldiensten, onderhoud van gebouwen en technisch materiaal en nu ook gespecialiseerde bewakingsdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen. We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

Als Security manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en integreren van een efficiënte strategie voor het beoordelen van risico’s op de bedrijfsterreinen van onze klant in de farmaceutische sector.

Taken

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het securityteam op diverse sites van dezelfde klant. Je werkt hoofdzakelijk vanuit de Antwerpse Kempen, maar bezoekt regelmatig de andere sites (Vlaanderen en Wallonië). Je bent een resultaatsgerichte manager met aandacht voor de relatie met je klant. Je hebt op elk ogenblik een duidelijk zicht op je budgetten en verzekert Sodexo alsook de klant ten allen tijden dat de financiële en kwalitatieve doelstellingen gewaarborgd zijn. Dit doe je door regelmatig overleg en analyse met de klant en het bewaken van de vooropgestelde KPI’s. Je bouwt het business plan verder uit en daarbij heb je controle over de kosten en verzeker je een gedetailleerde financiële monitoring en zorg je maandelijks voor een accurate forecast. Je staat in voor het organiseren van (interne) meetings en initiatieven met als doel de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen op het vlak van bedrijfssecurity. Je bepaalt de koers op het vlak van veiligheid op lange termijn en waakt erover dat deze koers in het verlengde ligt van de verwachtingen en behoeften van de klant. Je trekt de kar in het opzetten en uitrollen van projecten met betrekking tot de bedrijfsbeveiliging. Je staat in voor de optimalisatie van de werkingsmiddelen en de veiligheidsprocedures die gelden op de site. Je verzekert een efficiënte beveiliging binnen alle Belgische filialen. Dit houdt in het identificeren van tekortkomingen, het ontwikkelen van maatregelen en het organiseren en in goede banen leiden van activiteiten om een veilige omgeving voor alle Belgische sites te verzekeren. Je brengt verslag uit van de geëscaleerde problemen en stelt risicobeperkende strategieën voor zowel op korte als lange termijn. Je bouwt een netwerk uit met de lokale politie, Corporate Security en andere lokale bedrijven om goed geïnformeerd te blijven betreffende potentiële problemen. Je zorgt voor de integratie van alle standaardiseringsprocessen binnen de Belgische sites en zorgt ervoor dat de procedures in overeenstemming zijn met het veiligheidsbeleid. Je bent je voortdurend bewust van alle nieuwe beveiligingstechnologieën en ontwikkelingen voor de introductie van de verbeteringen betreffende de security.

Profiel

Je kan een werkervaring voorleggen van minimum 5 jaar in bedrijfsveiligheid in een leidinggevende en strategische functie. Je kan sterk organisatorische en leidinggevende skills bewijzen door je beroepservaring. Je bent een geboren peoplemanager met langetermijnvisie. Je bent flexibel, enthousiast en klantvriendelijk zonder de focus op veiligheid te verliezen. Je hebt een zeer uitgebreide kennis van beveiligingstechnieken op bedrijfsterreinen.Technologie (cctv , alarmsystemen,..), computers en software kennen zo goed als geen geheimen voor je. Je zet problemen om in concrete oplossingen en gaat op zoek naar nieuwe/evoluerende behoeften.

Vereiste studies / attesten: • Je bent in het bezit van een licentie security type A • PTO attest ( Psycho Technisch Onderzoek – Selor,..) • Je beschikt over een blanco uittreksel uit het Strafregister model 1 • Een bachelor of masterdiploma in een relevante richting is een grote troef. • Kennis Engels en Frans is een must.

Wij biedenEen ondersteunende en stabiele internationale werkgever met veel toekomstperspectieven waar mensen centraal staan. Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden. Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, zoals onder andere bedrijfswagen, laptop, GSM, groepsverzekering etc. Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg.

Interesse?Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief + een scan of kopie van de gevraagde attesten. Sodexo Belgium Security Services T.a.v. Nathalie Raveyts – HR Responsible on site Wij nodigen u uit online te solliciteren: www.sodexo.be/jobs of via E-mail : Nathalie.Raveyts@Sodexo.com