Verantwoordelijke productie catering - Ziekenhuizen -Antwerpen - 38u (regio Antwerpen)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

  • Je coördineert en leidt mee de productie van de maaltijden en eventueel extra prestaties
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de prestatie: productie van patiënten maaltijden
  • Je ben medeverantwoordelijk voor de high-care en verdeling van de maaltijden
  • Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van het personeelsrestaurant en ondersteund daar waar nodig
  • Je leidt een team van een 15-tal medewerkers
  • Je maakt mee de productieplanning, je zorgt dat de recepten en technische fiches correct en beschikbaar zijn, je zorgt voor de briefing naar de keukenmedewerkers en volgt de productie van A tot Z.
  • Je controleert de bereide maaltijden op kwaliteit en kwantiteit
  • Je verzekert de controle van de leveringen (conformiteit, kwaliteit, kwantiteit, respect voor de leveringsprocedures)
  • Je zorgt voor de bestelling van de goederen via onze interne beheersystemen
  • Je superviseert het algemeen onderhoud van de keuken en het materiaal en rapporteert afwijkingen en defecten
  • Je staat in voor de opvolging en het respecteren van de HACCP normen
  • Je rapporteert aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke, de account manager
  • Je volgt de logistiek mee op, transport van maaltijden binnen en buiten het ziekenhuis

Profiel

  • Je beschikt over het nodige enthousiasme en motivatie om aan de slag te gaan in deze functie
  • Je bent in het bezit van een A2 diploma hotelschool
  • Je bent een geboren leider, die een grote ploeg medewerkers kan aansturen.
  • Je voert een open en correcte communicatie
  • Je spreekt zeer goed Nederlands
  • Je hebt een goede kennis van beheerstechnieken van voedingskosten, bestellingen en voorraden
  • Je hebt een sterke zin voor verantwoordelijkheid
  • Jouw zin voor organisatie en dynamisme zijn één van jouw sterkste punten
  • Je bent flexibel en polyvalent
  • Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je bent positief ingesteld

Wij bieden

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Werkplaats gevestigd in Antwerpen
  • Een voltijds contract van onbepaalde duur
  • Je werkt van maandag tot vrijdag, afwisselend werk je op feestdagen en om de 6 weken heb je telefonische permanentie
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg

Interesse?

Vind je je terug in dit profiel of wens je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet om je curriculum vitae met je motivatiebrief naar ons op te sturen: Sodexo Belgium NV T.a.v Johan DECLERCQ - E-mail: jobcenter_vl1@sodexo.com.