Demi chef de partie - Erps-Kwerps - 38u (regio Vlaams-Brabant)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

  • Je staat in voor de voorbereiding van broodjes, koude schotels, desserts, maaltijden
  • Je volgt strikt de hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de keukenverantwoordelijke.
  • Je staat mee in voor de bediening van de klanten.
  • Je zal instaan voor het opvullen van de frigo's.
  • Je staat in voor de kassa (na opleiding).
  • Je controleert de kwaliteit en versheid van de producten.
  • Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen.
  • Je controleert de voorraad van de koude keuken en geeft bestellingen door aan de keukenverantwoordelijke.
  • Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen.
  • Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur.
  • Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

Profiel

  • Je kan zelfstandig koken.
  • Je beschikt over een hotelschooldiploma of enkele jaren relevante ervaring.
  • Je hebt ervaring in de klassieke restauratie alsook in de grootkeuken.
  • Je spreekt zeer goed Nederlands en hebt een kennis van het Frans.
  • Je bent culinair sterk.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je hebt feeling voor dienstverlening.
  • Je bent gedreven en flexibel.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Werkplaats gevestigd in Erps-Kwerps.
  • Een voltijds contract van onbepaalde duur. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen 06u00 en 14u30. (ook af en toe, vervanging van de avond schift tot 18u)
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg.
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse?

Vind je je terug in dit profiel of wens je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet om je curriculum vitae met je motivatiebrief naar ons op te sturen: Sodexo Belgium T.a.v. Koen Verbessem - E-mail : koen.verbessem@sodexo.com. We nodigen u uit om online te solliciteren: https://jobs.sodexo.be.