Reception Security Officer Diegem (regio Vlaams-Brabant)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Sodexo Belgium Security is een dochteronderneming van de groep Sodexo. Als specialist in On-site Service Solutions biedt Sodexo verschillende solutions aan die complementair zijn waaronder catering, onthaaldiensten, onderhoud van gebouwen en technisch materiaal en nu ook gespecialiseerde bewakingsdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen. We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een "host"(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen.

Taken

Takenpakket: • Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem… • Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges • Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs • Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Profiel

Een eerste ervaring met receptie en/of onthaal is een troef; het basisattest bewakingsagent (EXE10) is een must • Een goed en verzorgd voorkomen is van groot belang • Je kan zowel verbaal als schriftelijk communiceren en rapporteren in het Nederlands, Frans en Engels • Je kan goed overweg met MS Office (word, Excel…)

Wij bieden

Aanbod • Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden. • Een specifieke integratie.

  • U werkt afwisselend met collega's tussen de uren 7u - 19 u, maandag tot vrijdag, geen weekendwerk

  • Interesse?

    Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief.+ kopie van de gevraagde attesten Sodexo Belgium Security: T.a.v. Raveyts Nathalie, HR Responsible on site Nathalie.raveyts@sodexo.com