STAGIAIR(E) GRAFISCHE VORMGEVING GEZOCHT (regio Brussel)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

Ben je een student, gemotiveerd en geïnteresseerd om ervaring op te doen in grafisch ontwerp in een groot bedrijf als Sodexo België? Aarzel niet om jouw sollicitatie naar ons te sturen, wij hebben de stage voor jou !

Ben jij een creatieve duizendpoot? Op zoek naar ervaring in communicatieprojecten? Geïnteresseerd in sociale media?

Het Brand & Communications team is een leuk team, dat veel en vooral graag communiceert. Je werkt mee aan de interne en externe communicatieprojecten, van concept tot uitwerking. Dit varieert van het bedenken van creatieve concepten, het uitwerken van ideeën voor sociale media (met eigen foto's, animaties en filmpjes), ondersteuning bieden in de grafische uitwerking van allerlei projecten, zoals evenementen, presentaties, brochures, online magazines, ...

Profiel

Je volgt een hogere opleiding in grafische vormgeving, marketing, fotografie, digitale media... Of je blaast ons ter plekke omver met je talenten. Wat we zeker van je verwachten:

  • Goede kennis van Adobe CC : InDesign, Photoshop, Illustrator
  • Kennis van andere programma's zijn een pluspunt
  • Vertrouwd met internet en sociale netwerken
  • Creatief, proactief, zin voor initiatief, nauwgezet en georganiseerd
  • Een vlotte pen is een leuke extra

Enige vereiste is om minstens 6 weken stage te lopen, zodat je op een goede begeleiding kan rekenen en wij omgekeerd ook iets kunnen opsteken van jou: win-win, toch?!

Wij bieden

  • Een leerrijke stage, waarbij je volwaardig kan meedraaien in een communicatieteam, en ervaring kan opdoen op de werkvloer in een dynamische organisatie.
  • Een aangename werkomgeving
  • Een enthousiaste werksfeer met fijne collega's

Interesse?

Jeukt het al om te beginnen met je stage bij Sodexo? Stuur een e-mail naar brandandcommunications.be@sodexo.com .

Laat ons via een originele motivatie alvast zien wat je in je mars hebt. Kan jij ons overtuigen, dan nodigden we je uit voor een gesprek. Geef ook zeker aan in welke periode je stage wil lopen.