STAGIAIR(E) COMMUNICATIE GEZOCHT! (regio Brussel)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

Ben je student, gemotiveerd en geïnteresseerd om ervaring op te doen in communicatie of marketing in een groot bedrijf als Sodexo België? Aarzel niet om jouw sollicitatie naar ons te sturen, wij hebben de stage voor jou !

Heb jij een vlotte pen? Op zoek naar ervaring in communicatieprojecten? Geïnteresseerd in sociale media?

Het Brand & Communications team is een leuk team, dat veel en vooral graag communiceert. Je werkt mee aan de interne en externe communicatieprojecten, van concept tot uitwerking. Dit varieert van het schrijven van artikelen voor het interne magazine, het intranet of de digitale nieuwsbrief, het uitwerken van ideeën voor sociale media, ondersteuning bieden in de organisatie van evenementen of meewerken aan perscommuniqués.

Profiel

Je volgt een hogere opleiding in talen, communicatie, marketing, grafisch ontwerp, fotografie, digitale media... Of je blaast ons ter plekke omver met je talenten. Wat we zeker van je verwachten:

  • Taal: goed tweetalig Nederlands en Frans
  • Goede kennis van MS PowerPoint en Excel, grafische tools zijn een + (Photoshop, enz.), alsook kennis van de verschillende media (video, audio, sociale media, etc.)
  • Vertrouwd met internet en sociale netwerken
  • Proactief, zin voor initiatief, nauwgezet en georganiseerd
  • Creativiteit en een vlotte pen zijn een leuke extra

Enige vereiste is om minstens 6 weken stage te lopen, zodat je op een goede begeleiding kan rekenen en wij omgekeerd ook iets kunnen opsteken van jou: win-win, toch?!

Wij bieden

  • Een leerrijke stage, waarbij je volwaardig kan meedraaien in een communicatieteam, en ervaring kan opdoen op de werkvloer in een dynamische organisatie. 
  • Een aangename werkomgeving
  • Een enthousiaste werksfeer met fijne collega's

Interesse?

Jeukt het al om te beginnen met je stage bij Sodexo? Stuur een e-mail naar brandandcommunications.be@sodexo.com. Laat ons via een originele motivatie alvast zien wat je in je mars hebt. Kan jij ons overtuigen, dan nodigden we je uit voor een gesprek. Geef ook zeker aan in welke periode je stage wil lopen.