Kok(kin) alleen werkend - Westerlo - 38u00 - Nachtwerk (regio Antwerpen)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

Als kok(kin) zal je instaan voor volgende taken: · Je staat in voor de bereiding en afwerking van de maaltijden

  • Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken
  • Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Siteverantwoordelijke
  • Je ruimt de werkplaats op
  • Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen
  • Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Siteverantwoordelijke
  • Je ondersteunt de Siteverantwoordelijke in zijn/haar administratieve taken
  • Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op
  • Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen
  • Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur
  • Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen

Profiel

  • Je kan zelfstandig koken
  • Je beschikt over een hotelschooldiploma
  • Je beheerst zeer goed de Nederlandse taal
  • Je hebt ervaring in de klassieke restauratie alsook in de grootkeuken
  • Je bent een echte teamplayer
  • Je hebt feeling voor dienstverlening
  • Je handelt steeds volgens de waarden van Sodexo, zin voor dienstverlening, zin voor vooruitgang, & teamspirit
  • Snel, proper en efficiënt werken typeren je
  • Zelfstandig, gedreven en flexibel zijn, is een must.

Wij bieden

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Werkplaats gevestigd in Westerlo.
  • Een voltijds contract van onbepaalde duur - je werkt van maandag tot donderdag van 22u30 tot 06u36 en vrijdag van 22u00 tot 06u06.
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerd team.
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse?

Vind je je terug in dit profiel of wens je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet om je curriculum vitae met je motivatiebrief op te sturen naar: Sodexo Belgium T.a.v. Marc Vissers. E-mail: 4487.BE@sodexo.com