Directie-keukenchef - Groot-Bijgaarden - 38u00 (regio Vlaams-Brabant)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

Als keukenchef, segment directie, in een bedrijfsrestaurant zal je instaan voor volgende taken :

  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de keuken (ploeg van 4 à 5 medewerkers) ;
  • Je staat in voor de opstelling van menu's in samenwerking met uw gerant ;
  • Je verzorgt en superviseert de bestelling van goederen via het interne Click 'n Buy systeem, stockbeheer (beheer van de hoeveelheid, DLC, respect voor de FIFO) ;
  • Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) ;
  • Je stelt menu's op rekening houdend met een optimaal beheer van de foodcost ;
  • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en kwaliteit van de prestatie ;
  • Je rapporteert rechtsreeks aan uw verantwoordelijk, de gerant ;
  • Je staat in voor de opvolging en het respect van de HACCP-normen ;
  • Je verzekert de vervanging van de gerant tijdens zijn/haar afwezigheid ;

Profiel

  • Je beschikt over het nodige enthousiasme en motivatie om aan de slag te gaan in deze functie ;
  • Je bent in het bezit van een A2 diploma hotelschool ;
  • Je kan bogen op een bewezen en geslaagde ervaring in de organisatie van een klassieke en gastronomische restauratie ;
  • Je hebt een goede kennis van beheerstechnieken van foodcosts, bestellingen en voorraden ;
  • Je hebt een sterke zin voor verantwoordelijkheid ;
  • Je bent flexibel ingesteld ;
  • Je boekt graag vooruitgang en brengt nieuwe ideeën in praktijk ;
  • Je bent klantgericht ;
  • Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je bent positief ingesteld.

Wij bieden

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Werkplaats gevestigd in Groot-Bijgaarden ;
  • Een voltijdse contract van onbepaalde duur ;
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen ;
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg.

Interesse?

Vind je je terug in dit profiel of wens je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet om je curriculum vitae met je motivatiebrief naar ons op te sturen: Sodexo Belgium T.a.v. Mercédès Libert - HR Business Partner JobCenter. E-mail : jobcenter_vl1.be@sodexo.com. We nodigen u uit online te solliciteren: https://jobs.sodexo.be