Operationeel HR Verantwoordelijke - Regio: Waals-Brabant - 38u00 (regio Waals-Brabant)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou.

Functieomschrijving

Als Operationeel Human Resources Verantwoordelijke, beheer je de identificatie en ontwikkeling van onze talenten bij één van onze grootste klanten in Waals Brabant. Je bent gevestigd in de gebouwen van de klant (3 sites) en bent on-site verantwoordelijk voor ons Human Resources Management. Je verzekert de operationele ondersteuning en je zal ondersteuning bieden aan het on-site management voor rekruteringen, integratie van de medewerkers, hun noden aan opleidingen en ontwikkeling, prestatiebeheer, sociale relaties, ... en dit in nauwe samenwerking met de talent manager met respect voor de politiek van de groep. Je rapporteert rechtsreeks aan de General Services Manager.

 • Op basis van de rekruteringsaanvragen voor de verschillende sites, selecteer, rekruteer en plaats je onze toekomstige medewerkers. Je verzorgt hun integratie.
 • Je ontmoet onze kandidaten, geeft hen de juiste feedback.
 • Je verzekert eveneens de opvolging en het beheer van onze talenten ter plaatse (opvolging evaluatiegesprekken, vooruitziend beheer, loopbaangesprekken, beantwoorden aan de noden van de business, ...)
 • Je biedt operationele ondersteuning inzake human resources op verschillende niveaus (conflicten, sociale wetgeving, werkorganisatie, nood aan opleidingen, exit interviews, enz.).
 • Dankzij jouw zin voor dienstverlening, onderhou je goede contacten met onze interne klanten en je verzekert een goed sociaal klimaat door een actieve ondersteuning te bieden aan de operationelen op niveau van sociale relaties.

Profiel

 • Je hebt een Bachelor diploma in personeelsbeheer. Een veelzijdig ervaring van min. 3 tot 5 jaar is vereist. Kennis van operationele profielen - facilitaire diensten (onder andere catering, cleaning, receptie, ...) is een pluspunt
 • Je hebt een goede kennis van de sociale wetgeving
 • Jouw relationele vaardigheid, zin voor dienstverlening, zin voor initiatief, zin voor verantwoordelijkheid en doorzettingsvermogen typeren jou en zorgen ervoor dat je kwalitatief werk levert
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve, diplomatische en relationele vaardigheden
 • Jouw zin voor vooruitgang, dienstverlening, en teamspirit typeren jou
 • Je bent goed georganiseerd, nauwkeurig, je kunt autonoom werken en stresssituaties beheren
 • Je beheerst zeer goed Frans en Engels (Kennis van het Nederlands is een pluspunt)
 • Je beheerst vlot MS Office (Word, Excel, PowerPoint). Kennis van SAP is een pluspunt.

Wij bieden

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op diversiteit, opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

 • Een voltijdse betrekking, een gevarieerde functie, Work-life balance : een flexibel uurrooster
 • Een aangename werkomgeving binnen een prestigieus kader en een gemotiveerd team
 • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
 • Een begeleidingstraject om je verwelkoming & integratie te vergemakkelijken bij Sodexo

Interesse?

Vind je je terug in dit profiel of wens je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet om je curriculum vitae met je motivatiebrief naar ons op te sturen: Sodexo Belgium T.a.v. Ann Rouckhout - Recruitment & Development Manager Benelux. Wij nodigen u uit online te solliciteren: http://jobs.sodexo.be. E-mail : ann.rouckhout@sodexo.com