Verhuizer - Campus Beerse - Voltijds (regio Antwerpen)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen. We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

Onze logistieke dienst is het centraal punt waaruit zaalschikkingen, verhuizingen, kleine herstellingen en handymandiensten, verdeling van post en pakketten en archivering worden aangestuurd die plaatsvinden op de site van onze klant te Beerse en Geel. Wij zijn hiervoor op zoek naar een gedreven medewerker voor de verhuisdienst en als backup voor de handyman services.

Taken

U werkt actief mee in de verhuisdienst: u verhuist burelen en stoelen op de Campussen Beerse en Geel van onze klant. U werkt 80% in Beerse en 20% in Geel. Voor de verplaatsing naar Geel is er samen met collega’s een wagen voorzien. U monteert burelen, kasten, stoelen etc. U helpt ook bij zaalschikkingen.

Daarnaast staat u in voor het ophangen van kaders, whiteboards en dergelijke Kortom : u bent een flexibele en servicegerichte medewerker die polyvalent inzetbaar is op de campus van onze klant, die niet in hokjes denkt en die zoekt naar oplossingen.Profiel

Wij zoeken iemand die: • Dienstverlening op de eerste plaats zet. • Zeer klantgericht is en de handen uit de mouwen steekt • Autonoom kan werken, zelfvertrouwen uitstraalt en een echte teamplayer is • Zeer flexibel is qua taken • Out of the box en oplossingsgericht kan denken • Zich goed kan organiseren en proactief te werk gaat • Uitgesproken handig is • Bekend is met het meest gebruikte gereedschap • In het bezit is van een rijbewijs B • Graag actief en fysiek werk uitoefent

Wij bieden

U werkt fulltime : Maandag 7u30 -16u, di tem vrij 7u30 – 15u30

Wij bieden een afwisselende functie in een klein team.

Optie op een vaste indiensttreding na positieve evaluatie.

Een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen

Interesse?

Interesse ? Vind je je terug in dit profiel of wens je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet om je curriculum vitae met je motivatiebrief naar ons op te sturen:

Sodexo Belgium Mevr Raveyts Nathalie, HR-responsible on site J&J e-mail : nathalie.raveyts@sodexo.com