Chef de Partie - Brussel - 38u00 (regio Brussel)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

Als Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor de catering bij onze klant. Deze opdracht omvat volgende verantwoordelijkheden:

  • Staat in voor de bereiding van de maaltijden in “à la carte” context.
  • Verzorgt de mise-en-place, controleert de kwaliteit en de versheid van de producten.
  • Bereidt de warme gerechten en sauzen, braadt het vlees, vis en gevogelte.
  • Zorgt voor een vlot verloop van de dienst.
  • Ruimt de keuken op, maakt werkinstrumenten en werkplaatsen schoon.
  • Helpt mee aan vaatwas, onderhoud van keuken toestellen,...
  • Stuurt, superviseert en leidt de keukenmedewerkers in samenwerking met de Keukenchef.
  • Springt in voor collega's tijdens piekperiodes.
  • Heeft kennis van ons QHSE-beleid (Quality, Health, Safety & environment) en past dit ook toe.
  • Geeft suggesties voor nieuwe bereidingen en trends welke de algemene kwaliteit en werking ten goede komen.
  • Respecteert de ethische code en de duurzaamheidspolitiek van Sodexo.

Profiel

  • Je beschikt over een hotelschooldiploma.
  • Je spreekt zeer goed Nederlands.
  • Je kan zelfstandig koken en je hebt ervaring binnen een à la carte context.
  • Je bent culinair sterk, noties patisserie is een plus
  • Je bent een echte teamplayer en people manager.
  • Je hebt zin voor dienstverlening en vooruitgang.
  • Zelfstandig, gedreven en flexibel zijn, is een must.
  • Je bent stressbestendig.

Wij bieden

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur. Je werkt van maandag tot vrijdag van 07u tot 15u06.
  • Werkplaats gevestigd in Brussel.
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg.

Interesse?

Vind je je terug in dit profiel of wens je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet om je curriculum vitae met je motivatiebrief naar ons op te sturen: Sodexo Belgium T.a.v. Mercédès Libert - HR Consultant R&S. E-mail: jobcenter_bru.be@sodexo.com. Wij nodigen u uit online te solliciteren: https://jobs.sodexo.be