Siteverantwoordelijke Catering - Leuven - 38u (regio Vlaams-Brabant)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

  • Je zorgt voor een perfecte operationele horeca-uitvoering
  • Je brengt optimalisaties in het uurrooster en houdt hierbij rekening met de personeelskost , overurenregeling, vakantieperiodes, drukke periodes...
  • Coaching van een jong innovatief team bestaande uit échte en trendy gedreven horecamensen
  • Je moedigt de productiviteit en teamspirit aan en houdt het tempo in je team zodat er samen wordt gegaan voor de verwachte kwaliteit en netheid zodoende de klant op optimale wijze wordt verwend op het vlak van beleving.
  • Detecteren van noden en nieuwigheden in het concept zetten
  • Zoeken naar meerwaarde, continue verbeteringen van de concepten en coachen van het team om hierin ondernemend te zijn.
  • Inzetten op ontwikkeling van het team door een persoonlijk ontwikkelingsplan en ‘empowerment' door het personeel op te volgen en te spotten van talenten bij de medewerkers.
  • De juiste prioriteiten stellen zowel op operationeel en strategisch niveau zodat je door de controle op stock, personeelsadministratie, inventarisatie, marketing en verkoop het rendement nauwkeurig in het oog kan houden en hierover rapporteert naar je directie.
  • Beheer van het budget vooropgesteld + het aanbrengen van verbeteringsassen door een constante analyse te maken op vlak van opportuniteiten, tegenslagen, sterktes en zwaktes
  • Je streeft naar een optimale kostenbeheersing (food & non food)
  • Aanreiken en voorstellen van investeringen met een daarbij horende ROI (return of investment)-analyse
  • Het “on top” blijven van de trends die zich dagdagelijks op de streetfood-markt op vlak van drinks & food ontwikkelen
  • Nodige kennis van HACCP en veiligheid zijn uiteraard ook een must naast het dagdagelijks beheer van de verschillende food-outlets
  • Je zorgt voor een “fun”-factor voor je team en trekt dit door tot bij de bezoekers
  • Je coacht en stuurt een 7-tal medewerkers van Sodexo aan
  • Je glimlacht, hebt plezier in wat je doet en communiceert op een zeer vlotte en indien nodig commerciële manier
  • Het culinair uitvoeren van de concepten (bereidingen, opmaken menu's, bestellingen, ...)

Profiel

  • Natuurlijk en enthousiast leidinggevend persoon met een échte Horecadrive en zin voor avontuur
  • Je beschikt over een hotelschooldiploma of over een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie
  • Je wil graag een versnelling hoger schakelen in operationeel horecamanagement
  • Je zoekt naar stabiliteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheid
  • Dankzij je persoonlijkheid en je ervaring op vlak van People management kan je je werknemers coachen en motiveren alsook goede contacten leggen met de klanten en contactpersoon
  • Je bent dynamisch, beschikt over een aangename en enthousiaste persoonlijkheid, bent sociaal en flexibel
  • Kooktechnisch sterk voor de realisatie van de concepten
  • Je bent op de hoogte van de HACCP wetgeving
  • Je bent sterk in organisatie en planning en creatief in het uitwerken van een nieuw aanbod
  • Communicatief, klantgericht en commercieel ingesteld
  • Je spreekt zeer goed Nederlands
  • Je hebt een hart voor Good Food & Great People

Wij bieden

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Werkplaats gevestigd in Leuven
  • Een specifieke integratie
  • Een voltijds contract van onbepaalde duur. Je werkt van maandag tot vrijdag zowel overdag als 's avonds bij extra prestaties (uitzonderlijk weekend werk bij speciale prestatie en/of evenement)
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg

Interesse?

Vind je je terug in dit profiel of wens je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet om je curriculum vitae met je motivatiebrief naar ons op te sturen: Sodexo Belgium T.a.v. Johan Declercq - HR Business Partner- E-mail : jobcenter_vl1.be@sodexo.com. We nodigen u uit om online te solliciteren: https://jobs.sodexo.be.