Siteverantwoordelijke Catering - Regio Leuven - 38u00 (regio Vlaams-Brabant)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

Als Siteverantwoordelijke Catering ben je verantwoordelijk voor het beheer van een keuken en cafetaria binnen het langverblijf. Je werkt met een ploeg van personeel van de klant en staat in voor de bereiding van 120 maaltijden in warme lijn.

  • Je staat mee in, kookt, controleert en superviseert de productie van de gerechten
  • Je beheert een ploeg van een medewerkers van de klant
  • Je controleert de leveringen en de stock (de FIFO, de DLC's en DLU's)
  • Je bent de financiële beheerder van uw site (inboeken zendnota's, facturen, ... )
  • Je streeft voortdurend naar een optimale kostenbeheersing (food & non-food)
  • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de prestatie
  • Je staat in voor een goede opvolging van de dienst en de opmaak van de uurroosters
  • Je zorgt voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP procedures
  • Je bestelt voedingswaren via het intern systeem (Click 'n Buy), beheer van de voorraden alsook het beheer van de leveringen

Profiel

  • Je beschikt over een hotelschooldiploma en over een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie ·
  • Je hebt een ruime en relevante ervaring in de organisatie van een keuken (klassiek en gastronomische restauratie)
  • Je spreekt zeer goed Nederlands
  • Je hebt het nodige enthousiasme en motivatie om aan de slag te gaan in deze afwisselende functie
  • Dankzij je persoonlijkheid en je ervaring op vlak van people management kan je je werknemers coachen en motiveren alsook goede contacten leggen met uw klanten en contactpersoon
  • Je bent sterk in het plannen & organiseren van je eigen werk
  • Je staat open voor veranderingen en hebt een hoge aanpassingsvermogen
  • Je bent dynamisch, sociaal en flexibel
  • Je bent klantgericht, vriendelijk en commercieel
  • Je bent op de hoogte van de HACCP-wetgeving
  • Je bent iemand die zelf zijn verantwoordelijkheden opneemt
  • Kennis van informatica is een pluspunt
  • Je bent flexibel

Wij bieden

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Werkplaats gevestigd in de regio Leuven
  • Een specifieke integratie
  • Een voltijds contract van onbepaalde duur. Je werkt van maandag tot vrijdag van 6u30 tot 14u30 en 1 weekend op 2. 
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg

Interesse?

Vind je je terug in dit profiel of wens je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet om je curriculum vitae met je motivatiebrief naar ons op te sturen: Sodexo Belgium T.a.v. Johan Declercq - HR Business Partner - E-mail : jobcenter_vl1.be@sodexo.com. We nodigen u uit online te solliciteren: https://jobs.sodexo.be