STAGIAIRE COMMUNICATIE GEZOCHT! (regio Brussel)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Sodexo Belgium zoekt een gemotiveerde stagiair(e) voor de afdeling Brand & Communications. Ken jij in je omgeving studenten in Communicatie of Marketing, die op zoek zijn naar een stage? Stuur gerust deze vacature door!

Functieomschrijving

Heb jij een vlotte pen? Op zoek naar ervaring in communicatieprojecten? Geïnteresseerd in sociale media?

Het Brand & Communications team is een leuk team, dat veel en vooral graag communiceert. Je werkt mee aan de interne en externe communicatieprojecten, van concept tot uitwerking. Dit varieert van het schrijven van artikelen voor het interne magazine, het intranet of de digitale nieuwsbrief, het uitwerken van ideeën voor sociale media, ondersteuning bieden in de organisatie van evenementen of meewerken aan perscommuniqués.

Profiel

Je volgt een hogere opleiding in talen, communicatie, marketing, grafisch ontwerp, fotografie, digitale media... Of je blaast ons ter plekke omver met je talenten. Wat we zeker van je verwachten:

  • Taal: goed tweetalig Nederlands en Frans
  • Goede kennis van MS PowerPoint en Excel, grafische tools zijn een + (Photoshop, enz.), alsook kennis van de verschillende media (video, audio, sociale media, etc.)
  • Vertrouwd met internet en sociale netwerken
  • Proactief, zin voor initiatief, nauwgezet en georganiseerd
  • Creativiteit en een vlotte pen zijn een leuke extraEnige vereiste is om minstens 6 weken stage te lopen, zodat je op een goede begeleiding kan rekenen en wij omgekeerd ook iets kunnen opsteken van jou: win-win, toch?!
Enige vereiste is om minstens 6 weken stage te lopen, zodat je op een goede begeleiding kan rekenen en wij omgekeerd ook iets kunnen opsteken van jou: win-win, toch?!

Wij bieden

  • Een leerrijke stage, waarbij je volwaardig kan meedraaien in een communicatieteam, en ervaring kan opdoen op de werkvloer in een dynamische organisatie.
  • Een aangename werkomgeving
  • Een enthousiaste werksfeer met fijne collega's

Interesse?

Jeukt het al om te beginnen met je stage bij Sodexo? Stuur een e-mail naar brandandcommunications.be@sodexo.com .Laat ons via een originele motivatie alvast zien wat je in je mars hebt. Kan jij ons overtuigen, dan nodigden we je uit voor een gesprek. Geef ook zeker aan in welke periode je stage wil lopen.