Kok alleen werkend - Meulebeke - W.-Vl. - 38u00 - Ref nr.: JDC 332 (regio West-Vlaanderen)

Een CV en motivatiebrief zijn noodzakelijk om voor deze advertentie te solliciteren  

Bedrijfsomschrijving

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten. Al onze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen: overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten. Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière. Zo vorm je samen met 4.000 collega's (waarvan 56% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou!

Functieomschrijving

Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken:

  • Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden;
  • Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken;
  • Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager;
  • Je ruimt de werkplaats op;
  • Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen;
  • Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager;
  • Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken;
  • Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen - personeel van de klant
  • Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op;
  • Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen;
  • Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur;
  • Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

Profiel

  • Je kan zelfstandig koken.
  • Je beschikt over een hotelschooldiploma.
  • Je hebt ervaring in de klassieke restauratie alsook in de grootkeuken.
  • Ervaring in de sector van ouderenzorg is een plus.
  • Je hebt een ‘hands on' mentaliteit en werkt volgens het principe van ‘first time right'
  • Je bent culinair sterk.
  • Je bent een echte teamplayer.
  • Je hebt feeling voor dienstverlening.
  • Je kan met een computer overweg en beheerst de office-toepassingen
  • Je handelt steeds volgens de waarden van Sodexo, zin voor dienstverlening, zin voor vooruitgang, & teamspirit
  •  Zelfstandig, gedreven en flexibel zijn, is een must.
  • Je bent in het bezit van een eigen wagen.

Wij bieden

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Uitvalsbasis gevestigd in Meulebeke.
  • Een contract van onbepaalde duur met werkuren tussen 06u tot 16u30 en 1 weekend op 2
  • Mogelijkheid op extra prestaties
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg.

Interesse?

Vind je je terug in dit profiel of wens je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet om je curriculum vitae met je motivatiebrief op te sturen naar: Sodexo Belgium T.a.v. Johan Declercq - HR Business Partner. E-mail : jobcenter_vl1.be@sodexo.com. We nodigen u uit online te solliciteren: https://jobs.sodexo.be